Metālapstrādes instrumenti

Atbilstoši tehniskajām un kvalitātes prasībām

Lai metāla izstrādājumi būtu atbilstoši tehniskajām un kvalitātes prasībām, svarīgu lomu spēlē korekti piemeklēti metālapstrādes instrumenti un iekārtas, kas ir būtiska vajadzība katrā uzņēmumā, kam svarīga augsta uzticība klientu vidū. Augsti tehnoloģiski metālapstrādes instrumenti ievērojami vienkāršo darba procesu, samazina slodzi uz metālapstrādes iekārtām un paaugstina darba efektivitāti, palīdzot nodrošināt augstu produkcijas kvalitāti, samazināt ražošanas laiku un palielināt produkcijas izlaides apjomus.

Starp populārākajiem ražotājiem, kuru piedāvājumā ir daudzveidīgi augstas kvalitātes metālapstrādes instrumenti, izceļams uzņēmums „Van Hoorn Carbide”, eksperts frēzēšanas instrumentu ražošanā, kura sortimentā pieejamas frēzes visdažādākajām vajadzībām un prasībām – frēzes rupjai apstrādei, kompozītu un sintētiskajiem materiāliem, alumīnijam un krāsainajiem materiāliem, tēraudiem un citiem īpašiem sakausējumiem. Ražotāja metālapstrādes instrumenti izceļas ar ideālu ģeometriju un izcilu instrumentu pārklājuma kvalitāti. Tāpat pieprasīti ražotāji ir SARA, kura piedāvājumā ir vairāk nekā 10 000 dažādi kvalitatīvi un daudzfunkcionāli metālapstrādes instrumenti griešanai, urbšanai, frēzēšanai, slīpēšanai un cita veida metālapstrādei, un ATORN ar vairāk nekā 30 000 metālapstrādes instrumentiem, kas atbilst visstingrākajām prasībām un palīdz nodrošināt profesionālu darba rezultātu. ATORN sortimentā pieejami arī dažāda veida mērinstrumenti, ar kuru palīdzību iespējams panākt vēl augstāku produkcijas kvalitāti. Metālapstrādes nozares pārstāvju vidū iecienīts ražotājs ir arī ­Japānas uzņēmums „Kyocera”, kura klāstā ir inovatīvi augstākās kvalitātes metālapstrādes instrumenti un iekārtas maksimālai darba precizitātei – urbšanai, frēzēšanai, virpošanai, vītņošanai un cita veida darbiem. Sortiments tiek regulāri papildināts un uzlabots, garantējot instrumentu atbilstību esošajām un nākotnes prasībām nozarē. Arī Itālijas uzņēmums „Gerardi” ir viens no populārākajiem ražotājiem, kas ražo dažādus instrumentus metālapstrādei, ieskaitot skrūvspīles, stiprinājumus, magnētiskās patronas utt.

Atrast piemērotāko risinājumu metālapstrādes vajadzībām dažādās darbības jomās palīdzēs SIA „Abplanalp Baltic”, kas nodrošina ne vien modernas tehnoloģijas metālapstrādei, bet arī profesionālu un visaptverošu tehnisko atbalstu katrā ražošanas etapā. Uzņēmuma piedāvājumā ir gan metālapstrādes instrumenti, gan frēzēšanas, virpošanas, EDM iekārtas no pasaulē atzītiem ražotājiem, tai skaitā „Van Hoorn Carbide”, SARA, ATORN, „Kyocera” un „Gerardi”, kā arī iekārtu ražotāji – Haas Automation, Kitamura, Nakamura – Tome u.t.t.